top of page
Klapkratopener-Viscon-Webpagina-header.jpg
Swoosh - witte onderkant.png
Screenshot 2023-03-08 at 14.32.51.png

Interroll niet aangedreven rollenbaan

Als Interroll preferred partner voor België kunnen we bij Viscon verschillende types Interroll transportsystemen aanbieden, zo ook niet aangedreven rollenbanen.

Interroll behoort tot werelds meest toonaangevende leveranciers van material-handlingoplossingen, en is dan ook de go-to voor wie op zoek is naar kwaliteit.

Een niet aangedreven rollenbaan, de krachtpatser die perfect geschikt is voor de logistieke sector. U verplaatst met sprekend gemak uw producten van punt A naar punt B en dit zonder uw werknemers te moeten belasten.

Een niet-aangedreven rollenbaan is voornamelijk in het magazijn terug te vinden, en dit in het proces van orderpicking, of bij het inpakken en verzendklaar maken van dezelfde orders.

Dit type rollenbaan kan moeiteloos dozen en bakken over niet te grote afstanden vervoeren en bufferen. Kiest u voor een horizontale opstelling, dan dient u de dozen en bakken wel nog handmatig te duwen. Gaat u echter voor een hellende opstelling, dan zal uw lading vanzelf doorrollen, en zo bespaart u weer op de kostbare tijd van uw werknemers.

bottom of page