top of page
Klapkratopener-Viscon-Webpagina-header.jpg
Swoosh - witte onderkant.png
Screenshot 2023-03-08 at 14.32.51.png

Interroll bandtransporteur

Als Interroll preferred partner voor België kunnen we bij Viscon verschillende types Interroll transportsystemen aanbieden, zo ook bandtransporteurs.

Interroll behoort tot werelds meest toonaangevende leveranciers van material-handlingoplossingen, en is dan ook de go-to voor wie op zoek is naar kwaliteit.

Bandtransporteurs, ook wel transportbanden genoemd, hebben twee grote voordelen ten opzichte van andere transportsystemen.

Zo bestaat een bandtransporteur uit één solide band, zonder gaten of rollen. Dit maakt dat een transportband ideaal is voor het vervoeren van goederen zonder productdrager.

Daarnaast kunnen ook producten met een minder rigide productdrager, zoals zakjes of kleine dozen, op de perfecte manier worden verplaatst met een transportband.

Het tweede voordeel die we graag aanstippen, is dat een rubberen transportband zeer veel grip biedt. Dit zorgt er voor dat goederen onder een helling omhoog kunnen worden getransporteerd.

Onze bandtransporteurs zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en breedtes, contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

bottom of page