top of page
Swoosh - witte onderkant.png

PALLETISING &
DEPALLETISING

PALLETIZING

Viscon levert een grote verscheidenheid aan palletiseersystemen van semi-automatische tot volledig geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen.

 

Conventionele palletiseerunits kunnen gebruikt worden voor het stapelen van een grote capaciteit aan uniforme producten. Palletiseerunits met industriële robots laten dan weer een grote variëteit aan te stapelen producten toe.

 

Viscon helpt bij het maken van de keuze van de meest economische oplossing aan de hand van de gewenste capaciteit, stapelpatroon, palletformaat en stabiliteit van het product.

PALLETISEERLIJNEN

Afhankelijke van het product en de eisen van de eindklant dient de gestapelde pallet nog verder gestabiliseerd te worden.

 

Dit kan gebeuren met wikkelfoliemachines, omsnoermachines of rekhoesmachines of een combinatie ervan. Al deze kunnen mee worden aangeboden zodat een volledige turn key oplossing kan worden voorzien.

CASE PACKAGING

Viscon levert “end of line” verpakkingslijnen voor een ruim aantal verschillend industrieën, onder meer bakkerij- en agroproducten, maar ook vlees, zuivel en tuinbouwproducten.

 

Er kunnen oplossingen worden voorzien om de retailproducten te verpakken in dozen, kratten of andere verpakkingen.

bottom of page